De trends van Spring 2021

Na de geïsoleerde lente van 2020 is er behoefte aan kleur! Wij zijn allemaal klaar voor mooie kleurenstatements, zonder grenzen, waarbij veel vrijheid is toegestaan. De kleuren gedurende de lente 2021 zorgen voor vrolijkheid en keuzevrijheid, iets wat iedereen kan gebruiken tijdens de huidige levensstijl. 

Na de New York Fashion week, zijn de trendkleuren weer bekend gemaakt. Aan de betrouwbare kleuren, is dit jaar Desert Mist toegevoegd. Een prachtige basiskleur, die goed te combineren is met de statement kleuren van deze lente. Dit lenteseizoen bestaat uit een aantal basiskleuren, die afgelopen herfst ook veel te zien zijn geweest. De bruin-, grijs-, en wit-tinten ontbreken als het goed is bij niemand meer in de kast. Dit betekent dat je dit seizoen goed moet kijken, welke basis items van jouw herfstcollectie in jouw voorjaarscollectie passen!

Key is wel dat deze basiskleuren worden gecombineerd met het kleurige lente-voorjaarspalet, met kleuren als  ‘Cerulean’-blauw of ‘Rust,’ waarbij de natuur als inspiratie is gebruikt. In combinatie met fellere kleuren, zoals het frisse mintgroen en knallende roze.

Onze voorjaarscollectie zorgt zeker weten voor een mood booster !

Loïs de Groot
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter