Menu
EUR
De Summer Sale is begonnen bij Blossom!
 • 7 dagen per week geopend
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Wekelijks nieuwe items

Retourneren

Wat jammer dat jouw order niet helemaal naar wens is! Gelukkig kan jij bij Blossom Fashion & Lifestyle de door jou gekochte items retourneren en eventueel omruilen. Let op: alleen items met korting kunnen niet worden geretourneerd.

Aan het retourneren van de items zitten een aantal voorwaarden verbonden:

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunnen de gekochte artikelen geruild of geretourneerd worden.
 • Artikelen kun niet geretourneerd of geruild worden als:
  • de originele pakbon niet wordt mee teruggestuurd, is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt
  • er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht
  • er reparaties zijn gedaan die niet door Blossom Fashion & Lifestyle zijn verricht
  • er een beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud van de klant
  • het artikel gedragen is.

 

Heb jij een account en heb jij deze gebruikt voor het bestellen van de items?

Dan kan jij onderstaande stappen volgen:

 1. Login op jouw account
 2. Ga naar 'Mijn bestellingen'
 3. Klik op de bestelling waarvan jij één of meerdere items wil retourneren
 4. Noteer de retourreden(en) en retouractie(s)

Nu kan het artikel of de artikelen verpakt worden voor de retourzending. Hiervoor kan de verpakking worden gebruikt waarmee de artikelen zijn verzonden. Stop de aflever bon of een kopie daarvan bij het artikel of de artikelen. 

Verstuur het pakket naar onderstaand retouradres:

Blossom Fashion & Lifestyle
T.A.V. Afdeling Retouren
Willem Eggertstraat 61
1441 CH Purmerend

 

Heb jij geen account?

Verpak dan het artikel of de artikelen voor de retourzending. Hiervoor kan de verpakking worden gebruikt waarmee de artikelen zijn verzonden. Stop de aflever bon of een kopie daarvan bij het artikel of de artikelen. Vul vervolgens het bijgevoegde retourformulier in en stop deze ook bij de artikelen.

Verstuur het pakket naar onderstaand retouradres:

Blossom Fashion & Lifestyle
T.A.V. Afdeling Retouren
Willem Eggertstraat 61
1441 CH PurmerendWil jij graag een artikel ruilen?

Volg dan onderstaande stappen:

 • Neem per e-mail contact op met onze klantenservice: [email protected]
 • Wacht op een antwoord van onze klantenservice voordat jij het artikel terugstuurt. Je krijgt instructies hoe je verder moet handelen. Na het ontvangen van een antwoord vragen wij jou om binnen twee werkdagen het artikel terug te sturen.

 

Heb jij het verkeerde artikel ontvangen? Wat vervelend!

Wanneer jij een verkeerd artikel ontvangt, wordt deze door Blossom Fashion & Lifestyle omgeruild voor hetzelfde of een vergelijkbaar artikel. Hiervoor vragen wij jou om binnen drie dagen na verzending contact op te nemen met onze klantenservice.

Als wij constateren dat wij een verkeerd artikel hebben verstuurd, vergoeden wij de verzendkosten van de klant. Bewaar altijd de originele verpakking waarin het artikel verstuurd is, want deze kan jij hergebruiken voor het terugsturen van het verkeerde artikel.

 

Voor de levering van goederen - Gevolgen van de herroeping

Als jij de overeenkomst herroept, ontvang jij alle betalingen die jij tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij jij uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal jij voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of jij hebt aangetoond dat jij de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Jij dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Jij bent op tijd als jij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet jij ons (Blossom Fashion & Lifestyle V.O.F, Willem Eggertstraat 61, 1441CH Purmerend, [email protected], +31 299435386) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Jij kan hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

 

Heb jij een andere vraag?

Neem dan vooral contact op met onze klantenservice!

E-mail:    [email protected]

Telefoon: 0229 43 53 86

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!