Menu
EUR
DE TRENDY LENTE EN ZOMER KLEUREN VAN 2024

DE TRENDY LENTE EN ZOMER KLEUREN VAN 2024

Door: Alis Reacties: 0

De zon begint steeds eerder op te komen en later onder te gaan. Dat betekent dat het tijd is om jouw kledingkast lente en zomer ready te maken! Dit jaar zijn er veel nieuwe trend kleuren. Ontdek de nieuwe kleuren en hoe jij deze creatief kan combineren door snel verder te lezen!

 

Cherry Red

Een van de bekendste trends van dit jaar is een knalrood item in jouw outfit verwerken. Rood is namelijk helemaal HOT. Rode hakken bij een zwarte outfit of een knalrode jas op een simpele outfit. Het knalrode detail kan ook verwerkt worden door bijvoorbeeld een rode lippenstift op te doen of een rode tas toe te voegen aan jou outfit. Wij hebben de perfecte items voor jou gevonden, zodat je mee kan doen met deze trend. Met deze items zet je de perfecte toon voor in de lente en zomer. Neem een kijkje bij het merk Jane Lushka als jij hét rode item in je outfit wil verwerken.

 

A Blue Spring Sky

Heb je een chique of zakelijk event in de lente? Dan is lichtblauw de perfecte kleur voor jou! Dit jaar zien we blauw veel terug komen in de chiquere en zakelijkere outfits, van pantalons tot gilets en meer. Er zijn veel verschillende tinten blauw, waardoor je erg creatief kan zijn door verschillende items te combineren. Bijvoorbeeld de Mille jas van Aaiko met de bijpassende pantalon en een witte top onder de jas. In plaats van een wit topje kan jij de outfit ook afmaken door een bijpassende blauwe trui van Aaiko aan te doen. Genoeg keuze om te mixen en te matchen! Kom een kijkje nemen bij de merken Aaiko, Dante 6, Colourful Rebel, By Bar en Fabienne Chapot in onze winkel om te kijken welke items jij wilt combineren!

 

Pastel Lilac

Als jij aan de lente denkt, dan denk je meestal aan de bekende kleuren zoals roze en paars. Pastel Lilac is dit jaar een hele populaire lente en zomer kleur. Je kan deze kleur casual, sportief en ook zakelijk dragen:Perfect voor elke gelegenheid! Deze kleur is super te combineren met een mooie, blauwe jeans of denim rok van Dante 6, maar ook een willekeurig wit item is erg mooi. Aaiko heeft een zakelijke set die jij kan aantrekken voor een belangrijk event, zodat jouw outfit er toch vrolijk uitziet en jij helemaal kan uitblinken! Lila is een pastel kleur en deze kan je dus combineren met andere pastel kleuren, bijvoorbeeld pastel roze items. Fabienne Chapot heeft de perfecte items om Pastel Lilac te combineren met andere pastel kleuren. Vul nu je lente en zomer kledingkast aan met deze prachtige kleur!

 

Soft Army

Wie houdt er nou niet van een mooie, groene kleur? Dit jaar is Soft Army helemaal in! Vooral de gilet en pantalon combi zijn trendy dit jaar in deze kleur. Seizoensgebonden events, feestjes, verjaardagen, meetings:Met deze kleur kan het niet fout gaan. Soft Army is erg mooi te combineren met een neon groen detail. Dit kan bijvoorbeeld een neon groen telefoon hoesje zijn, neon hakken of een groene tas. Soft Army is ook heel mooi te combineren met ander leger groene tinten! De merken Pom Amsterdam, Colourful Rebel en  Fabienne Chapot hebben zeker veel neon groene en leger groene items die je op een creatieve manier kan combineren met een Soft Army outfit.

 

Ontdek de nieuwste trendy kleuren bij Blossom!

Ben je benieuwd welke kleur bij je past of heb je interesse in deze kleuren?

Laat je dan niet tegenhouden door de laatste paar regenbuien en kom dan gezellig langs bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop! Wij helpen je graag met kleuren combineren en een leuke mix en match outfit voor jou uit te kiezen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!