Menu
EUR
The summer essentails of 2024 guide!

The summer essentails of 2024 guide!

Door: Noa Reacties: 0

Met de zomer in aantocht en de temperaturen die stijgen, is het tijd om jouw garderobe te updaten! Deze handleiding geeft jou tips over hoe jij de summer essentials van 2024 het beste kan stijlen. Benieuwd naar stylingadvies? Lees dan snel verder!

 

Dress to impress

Voor een zomerse touch kan jij gemakkelijk jurken combineren met kleurrijke armbanden van Bonnie Studios. Combineer ze met de strandachtige sandalen van DWRS en een zonnehoed voor een relaxte uitstraling. Als jij meer elegantie wil, kies dan voor de jurken van Aaiko of Dante 6. Durf te experimenteren met kleuren en prints door een kleurrijke tas of een sjaal met een opvallend patroon toe te voegen. Onthoud dat comfort essentieel is in de zomer: kies daarom voor ademende stoffen zoals katoen of linnen om koel te blijven, terwijl je er toch stijlvol uitziet!

 

Sunsuit

Een jumpsuit biedt eindeloze mogelijkheden voor een zomerse stijl. Voor een ontspannen look kan jij de jumpsuit combineren met een canvas tote bag van My Jewellery of een zomerse sandaal: perfect voor een relaxte zomerdag of een wandeling in de stad. Voeg wat kleurrijke accessoires toe, zoals armbanden of een opvallende ketting, om jouw eigen stijl te laten zien. Wil jij jouw jumpsuit opfleuren voor een avondje uit? Ruil dan de sandalen in voor sleehakken en voeg wat glanzende accessoires toe, zoals gouden oorbellen of een clutch.

 

Skirts for summer

Er zijn talloze mogelijkheden om een zomerse stijl met een rok te creëren. Combineer een luchtige midi-rok van NU Denmark moeiteloos met een basic wit T-shirt van Deblon en sandalen voor een ontspannen en zomerse uitstraling. Voor meer een formelere look raden wij aan om de rokken van Dante 6 of Pom Amsterdam te combineren met een mouwloze blouse en stoere sneakers. Voeg accessoires toe zoals een stoffen haarband of een rieten tas om de outfit helemaal compleet te maken!

 

Denim is the new orange

Houd je niet van korte broeken? Geen probleem! Jij kan ook prima lange broeken stijlen voor de zomer. Kies bijvoorbeeld voor een flair pants of een wide leg jeans van Loavies, gecombineerd met een luchtige blouse en sandalen voor een zomerse look. Voor een formelere look kan jij een cropped broek combineren met een mouwloze top en sleehakken. Als jij op zoek bent naar een comfortabele en luchtige broek, is een linnen broek echt iets voor jou! Door het gebruik van linnen blijft jouw lijf de hele dag koel en fris, zonder te zweten. Maak jouw outfit compleet met een statement leren tas van Núnoo, waar al jouw zomerse benodigdheden in passen!

 

T-shirt weather

Een T-shirt is veelzijdig en makkelijk te stijlen, waardoor het een essentieel kledingstuk is voor elke garderobe. Jij kunt op talloze manieren T-shirts combineren om er de hele zomer fris en stijlvol uit te zien! Draag een kleurrijk oversized shirt van Colourful Rebel met denim shorts en sneakers voor een casual uitstraling of kies voor een basic T-shirt met een midi-rok en sandalen voor een formelere look. Voeg accessoires toe, zoals zonnebrillen en opvallende sieraden voor een speelse touch. Wanneer de avonden beginnen te worden, kan jij het T-shirt gemakkelijk combineren met een jacket of gilet van Harper & Yve.

 

Ontdek de holiday essentials bij Blossom Fashion & Lifestyle!

Wil jij er ook goed bij lopen deze zomer? Kom dan gezellig naar onze winkel! Zit jij liever in jouw luie stoel? Shop dan op de website waar je 24/7 al jouw summer essentials kunt shoppen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!