Menu
EUR
Happy new season Happy new you!

Happy new season Happy new you!

Door: Kiran Visser Reacties: 0

Het voorjaar van 2022 staat voor de deur! Nieuw jaar, nieuwe trends! Kan jouw fashion garderobe wel een update gebruiken? Lees dan snel dit blog voor de meest populaire voorjaars kleuren en trends zodat jij kan kiezen wat het beste bij jou past. Wij hebben een aantal modetrends voor je op een rij gezet. Lees jij met ons verder mee?

 

TRENDY JUMPSUITS ZIJN ONMISBAAR DIT SEIZOEN

Een jumpsuit is een ideaal kledingstuk dat eigenlijk nooit uit het modebeeld verdwijnt. Het grootste voordeel van een jumpsuit is dat jij binnen no time jouw complete outfit bij elkaar hebt. Gemakkelijker kan het haast niet. Een jumpsuit, ook wel broekpak genoemd is een absolute MUST en wel om de volgende redenen:

- Tijd besparen met het dragen van een jumpsuit


Een jumpsuit is een broek en bovenkleding aan één stuk, je bent dus in één keer klaar! Je hoeft alleen nog bijpassende schoenen en eventueel accessoires toe te voegen en je bent 100% ready to go! Combineer de jumpsuit met een paar gave dad sneakers voor een casual look of met stijlvolle hakken voor een elegante look. Succes gegarandeerd!

- Eindeloze combinatie mogelijkheden met jumpsuits


Als jij toch meer tijd in je outfit wilt steken kun je de jumpsuit op veel verschillende manieren combineren. Draag de broekpak bijvoorbeeld met een bomber jacket of leren jasje voor een stoere look of een blazer voor een chique look! 

- Trendy jumpsuits zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en modellen


Jumpsuits zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen, heel veel variatie dus! Ga je voor een trendy jumpsuit van spijkerstof, een chiquer pak van een wat zwaardere stof of liever voor een comfy jumpsuit van een travel kwaliteit? Met een jumpsuit uit onze online collectie steel jij hoe dan ook de show!

TRENDY KLEDING VAN SPIJKERSTOF

Denim is niet weg te denken dit voorjaar! Niet gek, want met spijkerkleding kun je alle kanten op. Ga je voor een stoere spijkerbroek of een total denim look? Het kan allemaal! De denim on denim trend is namelijk terug van weggeweest! Jouw favoriete spijkerbroek met een spijkerblouse in dezelfde kleurtint is het dus helemaal dit seizoen! Ook de spijkerstof jumpsuits en spijkerjurken zie je steeds vaker in het modebeeld verschijnen. Shop daarom jouw favoriete denim musthaves in onze collectie. Van spijkerjurken, spijkerbroeken, spijkerjumpsuit tot spijkerjacks.... de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

SWEET AS CANDY: DÉ TREND VOOR HET VOORJAAR 2022

Babyroze

Zuurstok roze of neon fuchsia, roze is HOT het komende seizoen! Een fuchsia blazer, roze gebreide trui of een lichtroze strik vest... het zijn allemaal bestsellers! Kleed je van top tot teen in het roze of kies voor subtiele accenten. Voor welke combinatie je ook gaat, met de kleur roze loop jij er gegarandeerd trendy bij!  Snel en gemakkelijk deze trend toepassen op jouw garderobe? Ga dan voor een roze jurkje, dan heb je in 1 klap jouw totale Sweet As Candy look te pakken! 

Knalgeel

Maar ook geel gaan we veel zien! Vorig jaar deed het zachte geel al haar intrede bij de modetrends, deze zomer wordt geel nog belangrijker in jouw garderobe. De kleur geeft direct een zomerse touch aan je outfit en zorgt voor een dosis vrolijkheid. 

Groen als gras

Als je denkt dat we er al zijn met het kleurenpalet voor het voorjaar dan heb je het mis! Groen is ook een veel geziene kleur en dan hebben we het over groen als gras. Groen is een symbool voor de lente en dat alles in bloei staat, niet alleen in de natuur maar ook in jouw garderobe.

Beige, beige, beige

In de wintermaanden was het al een hit, maar ook voor de zomermaanden zijn beigekleurige items een musthave. Lichte kleuren geven de modetrends voor de lente en zomer een fris uiterlijk en zorgen tegelijkertijd voor warmte. 

Spierwit

Volledig witte looks staan weer tussen de modetrends voor de lente en zomer van 2022. De kleur licht direct op en staat voor een krachtig statement. 

 

Kleur aan je voeten is misschien wel de grootste modetrend

 

Rode laarsjes, fuchsia pumps, witte laarzen, groene sneakers. Kleur aan je voeten is dé modetrend van dit voorjaar!

Wij zagen afgelopen winter al behoorlijk wat kleur aan de voeten voorbij komen. Felle kleuren in de winter of witte schoenen waren nog niet zo lang geleden ‘Not done’

Laat staan dat wij felgekleurde schoenen onder een donkere outfit droegen! De felgekleurde schoenen trend zet zich dit voorjaar nog heerlijk door!

Maar hoe draag je die gekleurde (of witte) schoenen nu eigenlijk? Dat is heel eenvoudig. Eigenlijk mag alles, maar we hebben wel een paar vuistregels voor je:

 

  • draag gekleurde schoenen onder een monochrome look, bijvoorbeeld: fuchsia schoenen onder een total black outfit, of groene sneakers onder een bruine jurk, paarse schoenen onder een total camel look;

 

  • haak aan bij een kleur in je outfit, bijvoorbeeld fuchsia schoenen bij een spijkerbroek met fuchsia blouse;

 

  • stem de kleur van je schoenen en je tas op elkaar af (zoals grootmoeder dat vroeger deed);

 

  • ga voor een bont geheel aan felle kleuren. Deze combinatie is vooral geschikt voor de zomer;

 

  • draag gekleurde sandaaltjes of pumps onder een avondjurk.

 

Ben jij op zoek naar de juiste mode-items om je kast een spice-up te geven? Kom dan bij ons langs in de winkel of kijk online via: www.blossom.fashion


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!