Menu
EUR
We are Blossom Fashion & Lifestyle

We are Blossom Fashion & Lifestyle

Door: Kiran Visser Reacties: 0

Blossom Fashion & Lifestyle: dé snoepwinkel voor elke modebewuste vrouw. Een winkel waar iedere vrouw, ongeacht haar leeftijd en stijl iets vindt waar zij oprecht blij van wordt! Onze Multi brand-store van 300m2 is ruim opgezet en biedt een groot assortiment van Nederlandse & Scandinavische merken. Je moet dan denken aan een grote collectie op het gebied van kleding, schoenen, tassen, sieraden en lifestyle voor jouw huis. Een bezoek aan onze winkel is een ware ontdekkingsreis!

 

De collectie is vrouwelijk opgebouwd met een stoere touch. Iedere week gaan wij er op uit om de leukste items, de nieuwste trends en de meest begeerde 'musthaves' te spotten waarmee wij onze klanten altijd proberen te verrassen. 

 

Sinds kort bieden wij ook de optie tot interieur-styling aan waarmee we je in zijn geheel kunnen ontzorgen op het gebied van het inrichten & decoreren van je huis d.m.v. een op maat gemaakt plan door één van onze stylistes. We gebruiken onze lifestyle artikelen om het huis af te stylen. De mix tussen fashion & lifestyle licht dicht bij elkaar en wij kunnen je dan ook helpen om van je huis een thuis te maken.

 

Blossom Fashion & Lifestyle is gerund met heel veel liefde en passie voor mode en mensen, waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat.
Wij plaatsten dagelijks nieuwe updates op Facebook & Instagram om jullie op de hoogte te houden. Bestellingen kunnen gedaan worden via www.blossom.fashion of via een DM. We streven er naar om zo snel mogelijk contact met jullie op te nemen.

 

Het liefste hebben wij natuurlijk dat jullie langskomen bij ons in de winkel om vervolgens het sfeervolle karakter van het stadscentrum van Purmerend te ontdekken. Zo vind je er diverse kleine boetieks, de verrukkelijke lunchroom ‘het hoedje van de koningin, het prachtige restaurant ‘de Stallen’, gezellig buitenterrasjes en nog veel meer….

Ons motto is: You’re never fully dressed without a smile


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!