Menu
EUR
Stijlvol het seizoen tegemoet met Blossom!

Stijlvol het seizoen tegemoet met Blossom!

Door: Kiara Reacties: 0

De herfst is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om onze garderobe helemaal herfst ready te maken! Dit seizoen draait alles om stijlvolle veranderingen en wij hebben vijf opvallende herfsttrends voor jou geselecteerd. Van de stoere allure van leer tot de tijdloze elegantie van een business look en van de ultieme mix van comfort en chique tot gedurfde patronen en fijne ton-sur-ton combinaties. Deze trends bieden voor ieder wat wils. Ontdek hoe jij jouw herfstgarderobe kan upgraden door verder te lezen!

Leather Weather

De herfsttrend voor kleding met leer als centraal element, is dit seizoen onmisbaar. Leer heeft altijd een tijdloze aantrekkingskracht gehad, maar dit najaar wordt het geïnterpreteerd met een eigentijdse twist. Van een mooie, warme leren jas tot stijlvolle leren broeken. Deze trend belichaamt een perfecte balans tussen elegantie en edgy. Donkere kleuren zoals diepbruin en zwart voeren de boventoon, waardoor ze naadloos aansluiten bij warme herfstpaletten. Of jij nu kiest voor een volledig leren look of om subtiele leren accenten toe te voegen aan jouw garderobe. Merken zoals Dante 6, Colourful Rebel en Homage hebben de perfecte leren items hiervoor. De herfsttrend met leer is een geweldige manier om een vleugje stoer in jouw dagelijks leven te brengen, terwijl jij tegelijkertijd warm blijft tijdens de koelere maanden.

 

 

Business

Dit najaar zijn business looks ook een herfsttrend. Dit seizoen draait het allemaal om het creëren van een krachtige en zelfverzekerde uitstraling. Kleuren zoals grijs, zwart en beige domineren de zakelijke garderobe en zorgen voor een formele, herfstachtige uitstraling. Het gebruik van klassieke stukken zoals blazers en een mooie pantalon is een must. Accessoires spelen hier ook een belangrijke rol in het definiëren van een herfst businesslook: met een mooie tas, enkellaarsjes of sneakers die een vleugje stijl toevoegen. Wil jij ook een mooie business look toevoegen aan jouw garderobe? Kijk dan vooral bij merken zoals Spooq the Label, Dante 6, Jane Lushka, Rue de Femme en Aaiko.

 

 

Chique comfort

De herfsttrend van ‘comfy en chique’ is een perfecte weerspiegeling van de behoefte aan comfort en stijl tijdens de koelere maanden. Deze trend omarmt luxueuze stoffen als kasjmier, zijde en fluweel, terwijl het toch de nadruk legt op relaxte pasvormen en losse silhouetten. Denk aan oversized truien, wijde broeken en knusse mantels die jou warm houden en er tegelijkertijd elegant uitzien. Aardse kleuren zoals camel, donkerblauw en warm grijs domineren het palet en voegen een vleugje rustieke charme toe aan deze comfortabele en chique stijl. Het is de perfecte manier om het beste van beide werelden te combineren. Ontspannen in jouw outfit terwijl je er toch modieus uitziet. Merken zoals Aaiko, by-bar, Dante 6, Fabienne Chapot, Colourful Rebel en Harper & Yve hebben zeker comfort en chique items die jij mooi samen kan combineren.

 

 

Gedurfde patronen

Drukke patronen op jouw blouse, T-shirt of op jouw top? Wij zien het vaker! Tegenwoordig is er een overvloed aan rijke en opvallende prints op de catwalk, maar ook in de kledingwinkel. Van levendige bloemmotieven tot gedurfde geometrische ontwerpen. Deze patronen brengen een frisse energie in onze herfstgarderobe en voegen wat vrolijkheid toe aan de soms sombere herfstdagen. Ze zorgen voor een speelse flair in onze outfits. Bovendien bieden drukke patronen de mogelijkheid om te mixen en te matchen, waardoor jij je eigen unieke stijl kunt creëren. Ook wordt er vaak een gevoel van nostalgie op geroepen, zij doen ons vaak denken aan de retrostijlen van de jaren ‘70 en ‘80 en brengen een gevoel van warmte en vertrouwdheid met zich mee. Dit maakt ze aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden. Of jij nu kiest voor grote bloemen of abstracte prints, bij Fabienne Chapot en POM Amsterdam ben jij zeker weten aan het juiste adres!

 

Ton-Sur-Ton

Dit herfstseizoen omarmt de mode neutrale kleuren als de ultieme trend. Wij zien een overvloed aan warme en aardse tinten, zoals beige, diepbruin, grijs en olijfgroen die de toon zetten voor onze hersftgarderobe. Neutrale kleuren brengen een gevoel van rust en tijdloze elegantie in onze outfits en ze zijn uiterst veelzijdig. Jij kan gemakkelijk verschillende neutrale tinten combineren om alsnog een neutrale look te creëren. Ook dienen ze als een perfecte achtergrond voor opvallende accessoires, zoals sieraden of schoenen, waardoor jij eenvoudig kan experimenteren met jouw stijl. Combineer bijvoorbeeld met de merken Studio Amaya, Florèz, Amaya Amsterdam, Dante 6, Homage en by-bar voor een mooi Ton-Sur-Ton look. Bovendien zijn neutrale tinten geschikt voor allerlei gelegenheden: of het nu gaat om een informele dag op kantoor, een herfstwandeling in het park of een chic avondje uit. Ze vormen een solide basis voor jouw herfstgarderobe.

 

 

Ontdek de herfsttrends bij Blossom Fashion & Lifestyle

Laat je niet ontmoedigen door de korter wordende dagen en de koudere temperaturen. In plaats daarvan, omarm de herfst als een tijd van verandering en vernieuwing, zowel in jouw garderobe als in het leven. Mix en match, experimenteer en laat je eigen persoonlijke stijl stralen! Blossom Fashion & Lifestyle is zeven dagen in de week geopend en op onze webshop kan jij 24/7 terecht. Ben jij iets tegengekomen wat jou leuk lijkt, kom dan vooral gezellig even langs!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!